Status van uw AdSense-aanvraag

Status van uw AdSense-aanvraag

Zoals we al hebben aangegeven in ons welkomstbericht, voeren we een tweede controle van uw AdSense-aanvraag uit nadat de AdSense-code op uw site(s) is geplaatst. Na verdere controle van uw site hebben we uw account afgekeurd vanwege de volgende schending(en):
Uw aanvraag is afgekeurd om de volgende redenen.
Site voldoet niet aan het beleid van Google: we kunnen uw aanvraag voor AdSense momenteel niet goedkeuren omdat uw site niet voldoet aan het programmabeleid van Google AdSense en de kwaliteitsrichtlijnen voor webmasters. We willen onze adverteerders voorzien van sites waarop interessante en nuttige inhoud wordt aangeboden, organisch verkeer wordt ontvangen en we goed getargete advertenties aan gebruikers kunnen weergeven. We zijn van mening dat uw site momenteel niet aan deze criteria voldoet.

Hier volgen enkele aanbevelingen waarmee u de gebruikerservaring op uw site kunt verbeteren en aan de criteria van AdSense kunt voldoen:

Het is belangrijk dat sites waarop Google-advertenties worden weergegeven, waardevol zijn voor gebruikers. Als uitgever dient u unieke en relevante inhoud te bieden die gebruikers een reden geeft uw site als eerst te bezoeken.
Plaats geen advertenties op automatisch gegenereerde pagina’s of pagina’s met weinig of geen originele inhoud.
Uw site dient bovendien een positieve gebruikerservaring te bieden met behulp van duidelijke navigatie en een overzichtelijke indeling. Het is belangrijk dat gebruikers gemakkelijk door de pagina’s kunnen klikken en eenvoudig de benodigde informatie kunnen vinden.
———————
Ga naar google.nl/adsense om uw aanvraag bij te werken en opnieuw in te dienen. Log in met het e-mailadres en wachtwoord dat u bij uw aanvraag heeft opgegeven. Onze specialisten controleren of uw account voldoet aan ons programmabeleid, dus zorg ervoor dat u alle bovenstaande problemen verhelpt voordat u een nieuwe aanvraag indient.
Voor meer informatie kunt u terecht in ons Helpcentrum of bij het AdSense Helpforum, een community van uitgevers die praktische tips voor AdSense uitwisselen.
Met vriendelijke groet,
Team Google AdSense

Dit bericht is afkomstig van een e-mailadres dat alleen wordt gebruikt voor het verzenden van berichten. We verzoeken u dit bericht niet te beantwoorden. Als u vragen heeft, kunt u hetGoogle AdSense Helpcentrum bezoeken voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X